Betörtek, Kiraboltak

Sajnos egyre több a betörés és rablás.
Ezeknek ok-okozati összefüggéseit nem szeretnénk boncolgatni!

Itt csak azokat a történeteidet írd le, amik a témával kapcsolatban vicces, meghökkentő, vagy nem várt eredménnyel zárultak!

Néha egy váratlan fordulat, egy gesztus, egy bátorító szó, vagy "csak" a sors kiszámíthatatlansága is  képes egy kellemetlenek induló emléket megszépíteni.


2 megjegyzés:

 1. Sohase lehet tudni biztosan ki a tolvaj...

  http://indavideo.hu/video/Mosomedve_a_tolvaj?autostart=1

  VálaszTörlés
 2. Home-made betörésvédelem: Az ajtón jól látható helyre tűzzük ki valamelyik szöveget, a betörőket valószínűleg kicsit elbizonytalanítja:
  1. Kedves hentes úr! Holnaptól kérem napi 5 kiló húst hozzon Brutusnak. Az eddigi négy kiló valószínűleg nem elég neki, mindig olyan ideges és kiszámíthatatlan lesz tőle.
  2. Kedves postás úr! Vérfoltokat találtam a leveleinken, valószínűleg az Öné! Kérem legközelebb óvatosabban dobja be a leveleket, nem szeretnénk, ha még további testrészeit is elveszítené. Egyébként nem érkezett még meg a "Harci kutyák tartása a lakásban" című könyv, amit nemrégiben rendeltünk?
  3. Kati, ne gyere be! A skorpiók már megint elszabadultak!
  4. Kedves rovarirtó! Ha bejön, kérem maradjon a fal mellett, a padlót ugyanis annyira megrágták a hangyák, hogy lezuhanhat a pincébe, a patkányok közé!

  VálaszTörlés